Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Het Bos viooltje
Mijn leven als 50+er
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Leuk dat ik mijn verhaal kan schrijven op mijn weblog en dat jullie mijn verhalen kunnen lezen. Eenvoud is je levenspad bewandelen met precies genoeg bagage. Schroom niet om iets in mijn gastenboek te zetten!!!



Mijn Profiel

martineke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen


Braziliaans bloed
03 november 2012 12:32

Geen oergondisch recept maar w...
27 september 2012 15:04

Zomersoep van venkel en tomate...
25 augustus 2012 11:14





Fotoboeken


Het bos viooltje (3)
_
Denemarken (1)
_



Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Catharina van Joca's wandelwegen
14 januari 2013 09:44
_
Bedankt voor je teactie elders en neem je tijd voor het andere. ik wacht rustig af als jij eraan toe bent. een groet vanuit het westen.

Catharina van Joca's wandelwegen
08 januari 2013 08:39
_
Zie dat je niet meer blogt. hoe is het? bedankt voor je reactie op mijn artikel. zou me kunnen voorstellen het e.e.a. niet in het opebaar te vertellen.

Catharina van Joca's wandelwegen
03 november 2012 08:37
_
Jammer dat je weinig tot niet "blogt" zodat ik ook daar kan reageren maar ja het zij zo;o) wens je een goed weekend toe. het liefst zonder pijn.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rob1949 om 00:47
_
Rob1949 Online

Door LadyLely om 00:31
_
LadyLely Online

Door barth. om 00:21
_
Barth. Online

Door LuckyWim om 00:19
_
LuckyWim Online

Door Iney om 00:14
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Iney om 00:14
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Iney om 00:13
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Iney om 00:12
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Gebakken venkel op een bedje van gestoofde rozemarijnbataten (zoete aardappel)

Venkel ongeveer 750 gram
tomaat 2 stuks
grote ui
verse basilicutm aantal blaadjes
4 stuks bataten niet te groot
rozemarijn
zeezout naar smaak en olijf olie.


Venkel wassen en in in de lengte in dunne plakken snijden. 10 min. bakken op middel hoog vuur in de olie tot ze lichtbruin kleuren en iets zacher zijn.
Om draaien, ui snijden en fruiten in de olie.
Tomaten in stukjes snijden en met zout toevoegen aan de uien en 10 min meestoven. Basilicum in stukjes scheuren en op het laatst toeoegen. Dit mengsel op borden verdelen en de venkel knol er boven op leggen. Lekker met gebakken zoete aardappel met rozemarijn en Garam Masala (kerrie)

( zoete aardappel schillen en in blokjes snijden in een pan koken ong. 4 tot 5 min.aflaten koelen en beprenkelen met olijfolie en de Garam Masala omscheppen en rozemarijn, als dit is afgekoeld om en om bakken in wat boten met oliojf olie.)
Dit serveren bij de gebakken venkel.

Een variatie die ik onlangs heb gemaakt, maak puree van de bataten met rozemarijn en leg hier de knolvenkel op.



Eet smakelijk.




Geplaatst op 23 augustus 2012 19:58 en 1199 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.